top of page

TOIVO JOTAIN...

Opi tästä, mitä tarjoamme

Custom App

MIKSI MUKAUTETTU SOVELLUS?

Mukautettu sovellus on ohjelmisto ja ongelmaratkaisu, joka on räätälöity yksilöllisiin tarpeisiisi. Se voidaan räätälöidä täsmälleen yrityksen tarpeisiin, ideoihin, prosesseihin ja toiveisiin.

Pakettiohjelma ei voi koskaan olla niin yksilöllinen!

Kerro meille toiveistasi ja ideoistasi niin teemme sinulle tarjouksen, joka perustuu FileMaker kehityspakettiin.

KONSULTOINTI

Näin kaikki alkoi: uutena voimana yrityksessä, pystyimme tarkastelemaan ongelmia ja tuomaan kokemuksia muilta alueilta.

Ajan myötä olemme työskennelleet asiakkaiden kanssa hyvin erilaisista teollisuudenaloista. Näitä ovat tekniset yritykset, valmistajat, ilmailu, sairaalat ja vaateala.

Puhumattakaan koulutuksista ja julkaisuista. Olemme myös tukeneet hyväntekeväisyystyötä.

MIKSI FILEMAKER?

Haluat uudistaa yrityksesi. FileMaker-alusta on tehokas ohjelmisto, jolla voi luoda omia sovelluksia, jotka toimivat saumattomasti iPadissa, iPhonessa, Windowsissa, Macissa ja Webissä.

FileMaker on ihanteellinen työkalu prosessimallinnukseen.

 

Projektikeskustelussa osoitimme usein asiakkaille, miltä ratkaisu voisi näyttää. Prototyyppejä kehitettin ja monesti innostus oli niin suuri, että demoratkaisu FileMaker-sovellus otettiin suoraan tuotantoon.

Consulting process

MITÄ TEEMME

PROJEKTITYÖ

Jokainen uusi projekti alkaa ensimmäisellä tapaamisella. Tässä opimme, mitä kumppani tekee, missä hän etsii apua ja miksi hän uskoo voivamme auttaa. Menestys tulee, kun sovimme yhteen.

Tämän seurauksena hankkeen laajuus määritellään karkeasti Siinä määritellään yksityiskohtaisesti, mitä on saavutettava ja tehtävä. Tavoitteita, joiden saavuttaminen on mitattavissa, asetetaan. Tuloksena on "tiekartta", jossa on vaiheet ja pysähdykset. Matka yhdessä vie aikaa ja siksi on järkevää sopia aikataulusta. Budjetointi on osa tätä suunnittelua. Mikäli ei sovita taloudellisista ja inhimillisistä voimavaroista, konflikteja on vaikea välttää.

Työnkuvaus on tehtävä niin yksityiskohtaisesti, että prosessin edistymistä voidaan mitata ja esittää. Tätä tehtävänkuvausta ei ole kirjoitettu "kehittäjän kielellä", vain asiakkaan kieli on tärkeä.

Kun olemme näin pitkällä kehitys ja toimitus voi käynnistyä. Säännöllinen keskustelu ja projektikokoukset ovat osa työtä. Mitä tahansa prosessia käytetään (ylhäältä alas, ketterä, asteittainen hienosäätö ...), suunnittelu on jatkuva prosessi. Ideat syntyvät, varsinkin kun asiakas ja hänen tiiminsä huomaavat mikä on mahdollista.

Tavoitteemma on tarjota optimaalinen ratkaisu joka vaiheessa. Tyytyväiset asiakkaat arvostavat ja käyttävät ratkaisua, ja tämä tyytyväisyys on meidän palkkiomme.

MITÄ TEEMME TOISIN
 
Noudatamme omia suuntaviivoja. Määrittelemme hankkeille alku ja loppu. Ylläpidämme keskustelua - asiakkaat haluavat osallistua ja asiakkaat osallistuvat! 

On tärkeämpää noudattaa aikataulua kuin lisätä aina uusia toimintoja. Pyrimme ennakoimaan mahdolliset ongelmat ja puhumme näistä. Kirjaamme ja dokumentoimme uusia ideoita (tulevat tietenkin koko ajan) myöhempää projektivaihetta varten. Sopimuksista pidetään kiinni.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa suunnittelemme ja kehitämme älykkäitä ja tehokkaita kaupallisia sovelluksia. Olemme erikoistuneet nykyisten ongelmien löytämiseen, tunnistamiseen ja rakaisemiseen. Toimitamme aina ratkaisuja ajoissa ja talousarviossa.

Sijoitamme työntekijöiden säännölliseen koulutukseen.

ClarisPlatinum.png

FILEMAKER on

integroitu työkalu mallinnustyötä sekä sovellusten kehittämistä varten. Perustana on nopea, kypsä tietokanta. Saumattomasti integroitu moderniin IT-maailmaan

Workplace Innovation työkalu innovaattoreille

Valmistaja Claris Inc., an Apple subsidiary lisensoi tuotteensa FileMaker Platform.

Tuoteperheeseen kuuluu palvelin jonka voi asentaa erilliselle palvelimelle tai AWS-palvelimelle. MacOS- ja MS Windows-käyttöjärjestelmissä on kehittäjille ja käyttäjille tarkoitetut työpöytäversiot, mobiiliversiot iOS-laittelle. Ratkaisu Android-Laitteille ja selainpohjaiset sovellukset ovat helposti mahdollisia.

Kiinnostaako?
Ennen kuin menetät yleiskatsausta tai ostat väärin, ota yhteyttä meihin. Teemme sinulle oikean tarjouksen!
Anchor FileMaker

OTA YHTEYTTÄ

Onnistuimmeko inspiroida sinua?

Voimmeko tukea teitä?

Lähetä meille viesti online-muodossa niin otamme yhteyttä.

Mitä tarkemmin kuvaat toiveesi, sitä paremmin voimme valmistautua antamaan sinulle onnistuneen NORSULT-kokemuksen. 

bottom of page